Harry Potter, såklart!

23 juli 2007 21:11 | Allmänt, Läser | Kommentering avstängd

I morse när jag satt i köket och läste DN och drack te upptäckte jag att det var en artikel om min svåger Pers avhandling. Jag visade artikeln för Viggo och Klara, och frågade Viggo om han kom ihåg Pers bok, som vi hade visat honom i våras. Vad är det för bok, sa Viggo. Det är ingen barnbok, sa jag, utan en vuxenbok. Harry Potter, såklart, ropade Viggo. Jag hade ju sagt att pappa läste Harry Potter i helgen, och att det var en litet läskig bok för stora barn och vuxna. Man tjänar nog mer stålar på att skriva Harry Potter än en avhandling i konstvetenskap, men det var ju kul att Viggo trodde att farbror Per var en så framstående författare.

No Comments yet

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^