Söndagsutflykt – ingen badkruka

23 juli 2007 20:52 | Allmänt, Bilder | Kommentering avstängd

Nu trodde ni kanske att det var slut på söndagsutflykten, men vid sextiden när vi kom ut från Furuvik for vi vidare till Brämsand, en fantastiskt fin badplats söder om Dalälvens mynning ut i havet. Det är en enormt lång naturlig sandstrand. Jag har ju tidigare förtalat Bo här på bloggen genom att påstå att han är en badkruka, men jag hade ändå smugit ner hans badbyxor i packningen när jag packade mina och barnens badkläder. Och faktum är att Bo badade. Så kul blir det inte att ni får se badbilder på honom, och inga närgångna badbilder på barnen heller. Men en bild på Bo när han hade vikt upp jeansen litet grand, så vågad som jag trodde var hans gräns. Men jag lovar att Bo badade riktigt ordenligt, och vi andra också förstås.

PICT7257.jpg

PICT7263.jpg

PICT7271.jpg

No Comments yet

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^