Försjunken i Potter

23 juli 2007 18:42 | Allmänt, Bilder | 2 kommentarer

Bo hade förbeställt Harry Potter-boken på Uppsala English Bookshop, och var där mitt i natten till lördagen och köade. När han kom hem läste han ett tag, sov några timmar, och så läste han igen. Jag kom med te på sängen, och då frågade han om jag kunde ta dit en toa också, för han kunde inte slita sig från boken.

PICT7211.jpg

På eftermiddagen kom Mikkis och hälsade på. Hon hade förstås också köpt boken, men kunde hålla sig och stannade och umgicks ända till halvtio på kvällen. Bo bara läste och var allmänt okommunikativ. Mikkis försökte lura ur honom vad om hände. Vilket kapitel är du på nu? Hur många har dött nu? Det blev god grillmiddag även denna kväll, med grillad haloumi, aubergine och paprika och klyftpotatis. Klockan tre på natten mot söndag hade han läst ut boken.

2 kommentarer

  1. Vad har du för man som inte klarar av att läsa på toaletten?

    Comment by Kamilla — 2007-07-25 0:44 #

  2. Man måste se sig för på vägen till toan för att inte trampa på leksaker, väl där går det bra att läsa.

    Comment by Bo — 2007-07-25 0:50 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^