För lata dagar

23 juli 2007 16:57 | Allmänt, Bilder, Formgivning och arkitektur, Huset | Kommentering avstängd

Äntligen är soffan som Bo och jag har gjort på plats och invigd på altanen. Jag hittade beskriviningen i en inredningstidning, och Bo byggde den redan i höstas. Sedan stod den i garaget och tog plats hela vintern. Någon gång i våras när det var varmt grundmålade jag den och måttbeställde madrasser som jag sydde överdrag till, men sedan blev det kallt och regnigt, och så fanns ingen tid. Nu ville jag använda den på semestern, och att det skulle se trevligt ut på altanen istället för att vara målarverkstad, så jag struntade i de andra strykningarna tills vidare. Soffan är riktigt skön att softa i. Madrasserna är av bra kvalitet och väl tilltagna i tjocklek, och soffan är så lång att jag kan ligga raklång i den. Och Klara har provat att sova middag i den.

soffan1.jpg

soffan_klara.jpg

No Comments yet

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^