Modig badflicka

19 juli 2007 16:29 | Allmänt | 1 kommentar

Igår var jag och Viggo och badade i äventyrsbadet på Fyrishov, och idag var jag där med Klara. Det är litet trist att Bo inte gillar att bada, för jag vågar inte gå och bada ensam med båda barnen.

Jag har årskort som jag har betalat med friskvårdsbidrag från jobbet. Klara är så liten att hon går in gratis. Åt Viggo har jag köpt Sommarpasset för 275 kronor. Då får han bada varje dag hela sommaren på det. Man behöver bara gå dit fyra gånger för att ha tjänat in det.

Klara är klart modigare än Viggo. Han är väldigt rädd att hamna under vatten, så han vågar knappt åka minsta rutschkanorna även om jag tar emot. Klara klättrade upp massor på dem och åkte och jag tog emot. Dessutom vågade hon åka den mittemellanstora vattenrutschkanan i mitten av bassängen tillsammans med mig.

1 kommentar

  1. Trist att du inte får med dig Bo till badet. Vad jag minns, så tyckte han det var roligt när han var liten – eller det kanske var jag som var så angelägen. Jag försökte föreslå att vi skulle åka och bada när de var här, men jag fick ingen respons. Jag ville heller inte åka ensam med 2 småbarn. Olle är heller inte alls intresserad av att bada och i det fallet hänger det nog även ihop med bristen på simkunnighet. Jag älskar att bada och saknar det här när jag inte har några barn att skylla på för att få komma iväg. Kul att Klara gillar att bada. Viggo blir kanske modigare när han lärt sig simma.

    Comment by Kristina Strömberg — 2007-07-19 20:15 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^