Samma personer kongress efter kongress

12 juli 2007 17:14 | Allmänt | Kommentering avstängd

Jag ska blogga mera om själva kongressen senare, men här kommer i alla fall ett inlägg som jag skrev till kongressbloggen på iogt.se.

Både torsdag och fredag har jag haft hand om en bildregistreringsverkstad med gamla bilder från IOGT-NTO:s arkiv. Under ett par timmar har kongressdeltagarna fått titta på fotografier från kongresserna under 80-talet och hjälpa till att identifiera personerna på bilderna.

Litet trögt var det med deltagande i början, men när IOGT-NTO-ombuden hade rast från förhandlingarna blev det tillströmning.

Under dagens verkstad var det så mycket folk som aldrig ville sluta titta på bilder att vi drog över 45 minuter. Jag kan dessutom rapportera att en FS-ledamot valde att stanna och titta på bilder istället för att delta i det obligatoriska seminariet som var en del i IOGT-NTO:s förhandlingar. Nästa kongress får vi lov att ha bildverkstad hela dagarna.

Många kunde hitta sig själva på bilderna i yngre tappning, men i ärlighetens namn måste sägas att en hel del, särskilt män, har sett likadana ut sedan 70-talet. Det kan man tolka antingen som att de har bibehållit sin ungdomliga fräschör, eller att de var gubbar redan som 30-åringar. Det är inte alltid så lätt att datera då.

No Comments yet

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^