Sova i hundra år

12 juli 2007 16:49 | Allmänt | Kommentering avstängd

Jag har nog aldrig sovit så litet som de senaste veckorna, före och under kongressen. Kanske när Viggo och Klara var nyfödda, men då fanns det ju hormoner i kroppen som reglerade det. Veckorna före kongressen var jag oftast uppe till ett-två på natten, och gick upp klockan sex. Under kongressen sov jag bara tre timmar flera nätter.

I söndags tog i alla fall konressen slut, och ett par dagars borttransport följde. Jag jobbade mest på Drabanten med att ta emot allt som transporterades tillbaka och bära in och packa upp. I söndags kväll när jag bara hade sovit mellan fem och åtta på morgonen och det kom leveranser med massa lösa grejer var det inte kul. Efter en så välorganiserad kongress när alla hade slitit så mycket räckte väl inte orken längre, men det är inte kul när det löst packat kommer en vit hockeyhjälm och fem fotbollar, för att ta ett exempel. Notera att det är ett riktigt exempel, inte något jag drar till med för att vara lustig.

På måndag eftermiddag kom i alla fall Bo och barnen hem efter nio dagar i Sollefteå. Det var jättebra att de var bortresta när jag måste jobba så mycket, men underbart när de kom hem igen. Jag har sovit jättelänge varje natt, men känner fortfarande att jag inte riktigt är återhämtad.

No Comments yet

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^