Midsommar med årets första utebad

23 juni 2007 21:34 | Allmänt, Bilder | 1 kommentar

Vi hade förstås kongressbestyrelse kvällen före midsommarafton, och jag kom hem vid elvatiden. Så igår morse packade jag så fort jag kunde, och så åkte vi hela familjen till Paulas nya hus i Orrhammar i Sörmland. Det blev ett trevligt midsommarfirande med Paula, Fredrik och Linus. Alla fyra barnen lekte så bra ihop. Det blev mulet väder och en del regn, men en fantastisk utsikt över hagar och sjö, grillning, smultron och till och med mogna blåbär, och så årets första bad utomhus. Tre gånger blev det till och med på två dagar.

Fredrik har föresatsen att bada alla dagar hela sommarlovet. Förra året klarade han alla dagar utom en. Jag håller tummarna för att han ska klara alla dagar i sommar.

Här är vi på väg ner till sjön. Killarna springer före och Bo är en fegis som pälsar på sig oljerock och inte badar en enda gång. Det var varmare i vattnet än på land.
PICT6983.jpg

Viggo och Klara ville aldrig sluta bada, trots att Klara skakade för att hon var så kall. Det blev många roliga bilder med hopp från bryggan också, men jag vågar inte exponera barnen för mycket med sådana bilder på nätet.
PICT6984.jpg

PICT6985.jpg

PICT6986.jpg

1 kommentar »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Härliga bilder! Kul också att få se bilderna från födelsedagen och Öregrund. Vi visade dem allihopa för Brigitte och Peter från Bargteheide som just rest vidare efter att ha varit hos oss över midsommar.

    Comment by Kristina Strömberg — 2007-06-25 10:59 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^