Kroppsarbete

17 juni 2007 0:07 | Allmänt, Bilder, Tittar på, Trädgård | Kommentering avstängd

I förmiddags åkte vi till en plantskola och köpte en fläder och en del perenner. Så i eftermiddags och ikväll har jag varit ute i trädgården med barnen och planterat. Jag tror att fläder är ganska snabbväxande, så jag hoppas kunna skörda tillräckligt med blomklasar nästa år för att göra flädersaft. Här är Klara vid flädern. Den är planterad i sydvästra hörnet av tomten.

flader.jpg

Det blev en del vattning och rensning också, och kantklippning med nya kantsaxen. Den gamla var så rostig och trög. Det är otroligt vilken skillnad det blir med bra redskap. Skönt med kroppsarbete.

Vi var också och tittade efter en ny tv, men SIBA börjar sin sommarrea på måndag, så vi avvaktar det. Den gamla teven visar ibland en grön fläck över delar av bilden. Vi tänker ställa ned den i källaren och skaffa tvspel till den, så kan man sitta där nere och spela.

Och så tittade vi på Ebba och Didrik som SVT började sända i repris idag. Jag tror att jag och Bo var mest intresserade. Den är ju för litet större barn än för Viggo och Klara. Men det är verkligen en riktigt bra tv-serie.

No Comments yet

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^