Medan regnet smattrar mot altantaket

13 juni 2007 1:28 | Allmänt | Inga kommentarer

Ikväll satt jag en stund ute på altanen med en kopp te i handen och lyssnade på regnets smattrande mot taket. Det är inte så varmt längre, så jag kröp ihop i en Viola Gråsten-filt.

Jag har fått en hel del gjort idag. Jag har börjat att lämna på dagis oftare, så att jag kan vara kvar länge på jobbet, ända till sextiden. Då kommer jag hem halvåtta, lagom för att lägga ett av barnen. Det är positivt på många sätt. Jag får mer av min arbetstid på kansliet, så att jag hinner träffa folk där. Dagen blir inte så splittrad, och jag kan arbeta mer koncentrerat. Det är också skönt att inte behöva sitta två timmar varje kväll och jobba när barnen har somnat. Det är inte alltid så lätt att orka. Det blir fortfarande en del kvällsjobb, men inte i samma omfattning.

Idag var en sådan dag då jag var kvar till sex, och jag hann med mycket. På förmiddagen var jag här i Uppsala på Katedralskolan med några kollegor och tittade på aulan, som kommer att vara IOGT-NTO:s förhandlingslokal. När vi kom tillbaka till kansliet hade vi också första kommunikationsmötet med vår nya tillförordnade kommunikationschef, Per-Åke Lundin. Det blir nog bra. Och så fick jag agera fotoassistent när Pierre skulle plåta till jämställdhetsdiskussionsmaterialet som jag har arbetat fram. Det var kul att fixa med rekvisitan, gammalt och nytt IOGT- respektive IOGT-NTO-porslin, kaffe, bullar och kakor. Ni får se hur det hänger ihop när materialet är klart på kongressen. Och ja, jag hade bakat bullar och två sorters kakor till det här. Ett par möten till hann jag med, och en hel del mejlande som uppföljning av uppgifter från kommunikationsmötet. Bra att jag tog itu med det på en gång.

Och på tåget hann jag prata i telefon med Paula om midsommar och med Ullie om kongress och vår abstinens efter fika, pyssel och skvaller. När jag kom hem hade Viggo redan somnat, och när Klara hade somnat lyckades jag prata med Anita om kongresskaféet och Solgläntan. Därefter har jag hunnit göra klart texter till rollups åt Våra Gårdar och göra klart folder med inbjudan till Nya Arkens 50-årsjubileum.

Ja, jag vet. Jag ska gå och lägga mig nu.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^