Nytta och nöje

11 juni 2007 19:50 | Allmänt, Trädgård | Inga kommentarer

Det var en bra helg. Jag var med barnen, men hann även med en del nyttiga saker, som jag dessutom upplevde som ett rent nöje. Jag grundmålade soffan som Bo har byggt, och som ska stå på altanen. Även överdragen till soffdynorna hann jag sy. Och så jobbade jag en del i trädgården. Jag har tagit bort fiberduken från potatis- och grönsakslandet. Bara där morötterna växer får den vara kvar för att skydda mot morotslarver. När jag kupade potatisen började det regna. Klara sprang in, men jag skulle bara göra färdigt, och innan jag hade hunnit det var regnet över. Mera regn behövs! Och så har jag planterat ut gurk- och zucchiniplantor som min mamma har dragit upp från frö. Jag hade problem med vilka som var vilka, eftersom zucchini är en gurkväxt, och de är extremt lika. Men det ger sig väl. Någon som vet vilka som är mökast i bladen? Jag kunde inte reda ut det varken genom att konsultera min omfångsrika trädgårdslitteratur eller att googla.

Och i lördags kväll var jag på Lydias 30-årsfest i Tullinge. Jag gillar fester där man blandar folk som man känner från olika håll, men där det ändå är rätt informellt och man får hänga med sina kompisar. Så jag pratade med några okända, men hängde mest med Åsa, Annica, Anton och Lydia.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^