Snart sommarlovsteater

11 juni 2007 19:15 | Allmänt, Lyssnar på | 2 kommentarer

Idag kom jag på att det ju är sommarlov för de flesta skolbarn nu, så borde inte radions sommarlovteater börja den här veckan. När jag kollade upp det visade det sig att det dröjer ända till 25 juni innan den startar, men det ser lovande ut. Maria Gripe och Edith Nesbit gör sig alltid bra som spännande radioteater, och i år har de gjort teater av Tintin!

Sommarlovsteatern går varje vardag 25 juni till 17 augusti klockan 8.45 i P1 och P3 och på kvällen klockan 20.45 i P1. Ni kan kolla vad det blir för följetonger här. Missa inte!

2 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

  1. Kul att du tipsar om sommarlovsteatern. Maria Gripes ”Agnes Cecilia” ska det bli kul att ta del av också i den här formen.

    Också Edit Nesbit är en personlig favorit; jag har läst många böcker av henne men inte just den här. Hon var engelsk socialist – fabian – men hade i sina barn- och ungdomsböcker en dragning till det magiska. I det här att röra sig mellan den vanliga verkligheten och det okända är hon släkt med C S Lewis (Narnia-böckern) och även Maria Gripe.

    Comment by Enn Kokk — 2007-06-12 8:42 #

  2. Jag har på min blogg skrivit om årets sommarlovsföljetonger i radio, dels ”Agnes Cecilia” (som jag inte tyckte blev så lyckad som jag hade hoppas), dels ”Dickie Harding” (som jag tyckte var lysande).

    Har du själv lyssnat på några av följetongerna? Och vad tyckte du?

    Comment by Enn Kokk — 2007-08-12 16:18 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^