Juniskär del 3 Lillstugan

17 maj 2007 10:04 | Allmänt, Bilder | 1 kommentar

Lillstugan var ett extrautrymme där en person kunde sova, men för mig och Matti var det lekstuga när vi var små. Den står alltid olåst, så jag kunde gå in och fotografera. I det lilla badrumsskåpet på väggen hade vi tomma kryddburkar av Konsums märke Cirkel, minns jag. Men de fanns förstås inte kvar. Nu blir det någr motiv som mest är för min och Mattis skull, för våra barndomsminnen.

PICT6566.jpg

PICT6549.jpg

PICT6555.jpg

PICT6554.jpg

PICT6556.jpg

PICT6562.jpg

1 kommentar

  1. I lillstugan/lekstugan sov jag, när jag några somrar jobbade skift på en av industrierna i närheten.

    Väggbonaden hör till en kollektion som jag i pojkåren, med ganska god avans, sålde till många hushåll i trakten. Inte precis något konstverk, men jag behövde slantarna.

    Comment by Enn Kokk — 2007-05-17 16:36 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^