Tillbringare i serien Flora från Nuutajärvi av Oiva Toikka

31 juli 2015 11:14 | Allmänt | 1 kommentar

Det är så vackert med reliefmönstret i det tunna glaset. Flora finns i flera färger, men jag tycker att det är snyggast i turkos. Jag har sedan tidigare skålar i ett par storlekar och några höga glas som jag ofta dricker apelsinjuice ur på helgmorgnar. Nu har jag även en tillbringare som jag köpte på en antikmässa i våras. Den är skön att hålla i och bra att hälla ur. Serien Flora från Nuutajärvi är formgiven av Oiva Toikka och tillverkades 1966-1991. Jag har sagt det förut, men om man tjatar om det kanske det blir verklighet. Tänk om Flora också kunde tas i produktion igen, precis som Kastehelmi, även den formgiven av Toikka.

Untitled

Untitled

1 kommentar

  1. Wow vad fin! Vad fick du betala??? :)

    Comment by Amanda — 2016-02-28 13:17 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^