Dagens kopp: Prisma R i modell A från Gustavsberg

3 augusti 2015 12:21 | Allmänt, Bilder, Dagens kopp, Formgivning och arkitektur | 1 kommentar

Inte tycker jag att det är någon bra modell på tekopp, alldeles för vid och låg, men Bibi Bregers Prisma är en väldigt fin dekor, och jag har letat efter en kopp i flera år. Jag har bara några fat sedan tidigare. När jag besökte Lata Pigan i Väla häromsistens hade jag egentligen handlat färdigt och varit och ätit våfflor från våffelkiosken, och gick bara in igen för att säga hej då, och då såg jag koppen i ett skåp och var tvungen att köpa den också. Detta är A-modellen, men den tillverkades även i modell LI, och den finns även i en grå variant som heter Prisma G. I den här rosa varianten heter den alltså Prisma R.

Untitled

1 kommentar

  1. Men det är ju inte modell A eller hur? :) Utan den ovanliga modellen som är så himla fin!

    Comment by Anna — 2015-09-03 14:36 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^