Den där kongressen

12 maj 2007 23:19 | Allmänt | Kommentering avstängd

närmar sig med stormsteg, och det är massor att förbereda. I torsdags gick hela kvällen till kongressmöte, och idag har jag varit på Drabanten 9-16 och ägnat mig åt kongressförberedelser. På förmiddagen var det samling och genomgång för alla funktionärer, och på eftermiddagen satt jag med min kongresskafékommitté. Vi fick förresten en fantastiskt bra idé från Anders Ringnér. Jag vill inte avslöja den, men hoppas att den går i lås. Tack Anders!

Jag och Bo hänger framför melodifestivalen. Klara somnade redan innan det hade börjat, och Viggo hann väl se 6-7 bidrag innan han somnade i soffan.

Imorgon bär det av till Sollefteå. Bos pappa Olle fyller 75 år på måndag. Men vi åker hem igen redan på tisdag, för jag har så mycket jobb att göra. Både ideellt och jobbjobb.

No Comments yet

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^