Hurra för mera Röd eld

10 februari 2015 20:43 | Allmänt, Bilder, Formgivning och arkitektur | Kommentering avstängd

Bästa köpet på antikmässan på Fyrishov i helgen var utan tvekan två mattallrikar i Röd eld. 25 kronor styck kostade de. De var litet matta, men annars inga fel. Ett äldre par stod bakom bordet, och kvinnan sa att hon först hade satt ett högre pris på tallrikarna, men att hennes man hade sänkt priset. Mycket nöjd var jag! Jag har en mattallrik i Röd eld sedan tidigare, och den är i perfekt skick. Visst ser man skillnaden i glans och djup i färgen, men tre tallrikar är bättre än en.

Untitled

Untitled

No Comments yet

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^