Härlig svart plåtburk med blomma i turkos, grönt och lila

14 december 2014 16:40 | Allmänt, Bilder, Formgivning och arkitektur | 1 kommentar

Vad glad jag blev när jag hittade den här burken! Jag är nämligen uppvuxen med en större med samma dekor. Den har min mamma alltid haft pepparkakor i till jul. Den här är en bra modell att ha te i. Förgäves har jag försökt hitta information om den på nätet. Men det finns ingen stämpel eller någonting som ger någon ledtråd. Kanske någon läsare vet något om tillverkare?

Untitled

1 kommentar

  1. Jag har en precis likadan burk på mitt skrivbord. Vad jag minns använde jag den ursprungligen som godisburk, placerad på skrivbordet i mitt arbetsrum på 68an i Stockholm.

    Numera får jag som du vet inte äta godis. Men burken är fin, står på mitt skrivbord här hemma.

    Fast var den ursprungligen kommer ifrån vet jag inte.

    Comment by Enn Kokk — 2014-12-17 8:11 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^