Loppissommar

21 juli 2014 19:09 | Allmänt | Inga kommentarer

Den här loppissommaren har börjat bra, och mer loppisar lär det bli! När jag jobbar hinner och orkar jag inte uppdatera bloggen särskilt ofta. Det blir mest på Instagram som jag lägger ut bilder. Men nu har jag semester, och i eftermiddags när det regnade passade jag på att plåta en massa fynd, så nu tänkte jag göra en del inlägg framöver. Här kommer ett par bilder som får illustrera min loppissommar. Picknick på en av loppisrundorna med mina nyvunna loppiskompisar Nina och Tiina när vi var på bakluckeloppisen i Norrskedika.

Untitled

Untitled

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^