Antikmässan 2014

15 februari 2014 17:37 | Allmänt, Bilder, Formgivning och arkitektur | 3 kommentarer

Vilken toppenfredag det var igår! Det kändes väldigt lyxigt att ha en semesterdag och åka på Antikmässan i Älvsjö och träff med retrobloggnätverket. För min del är jag ju mest intresserad av 50-60-tal, men jag insåg igår att jag behövde gå även i montrarna med antikviteter för en viss typ av saker som jag är på jakt efter. Vad det var, och vad jag i övrigt köpte ska ni få se i kommande inlägg. Här får ni se litet blandade bilder från mässan.

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

3 kommentarer

  1. Ja vilken dag….så roligt! fina foton!

    Comment by Gila — 2014-02-15 18:19 #

  2. Härligt att hänga med dig, Gila!

    Comment by Kerstin — 2014-02-15 19:10 #

  3. Vilka härliga bilder, tack för att du visade dom på din fina blogg! Jag kom mej inte för att åka till mässan den här gången, så det var kul att nu få se några foton istället. Kaffeburken på sista bilden var nästan exakt en sådan som fanns i mitt föräldrahem i Eskilstuna, så där blev jag lite xtra nostalgisk…ångrar verkligen att jag inte tog hand om den när föräldrahemmet tömdes 2001. Men gjort är gjort, så det är ingen idé att gräma sej. Men det var roligt att se en sådan fin burk på bild nu.

    Comment by Maggan — 2014-02-17 21:08 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^