Äntligen semester

8 augusti 2013 11:08 | Allmänt, Bilder | 1 kommentar

I fredags kväll började äntligen min semester! Två veckor. Mer har jag inte hunnit jobba in sedan jag började jobba på Triller. Och så hade jag faktiskt en vecka ledigt tidigare i sommar när jag tog ut komp och övertid. Jag började semestern lämpligt med att ta ett bad i guldglittrande badskum och måla naglarna. Som bagare kan jag ju inte ha nagellack när jag jobbar. Första semesterdagen blev det hårklippning, upptäckte att den roliga butiken Tiger öppnat i Uppsala, där jag köpte sugrör med lösmustascher och en massa lakrits till lördagsgodis, och så blev jag ivägdragen på utflykt med Magnus och Maria. Först för fika på Linnés Hammarby, där mitt jobb driver kaféet, och sedan bad i Valloxen i Knivsta. Sedan bjöd jag dem på middag på balkongen och krusbärskompott till efterrätt. Bra semesterstart!

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

1 kommentar

  1. Ett tips till dig och inte minst barnen: kommande veckohelg är det badortsdagar här i Öregrund med mängder av aktiviteter, scenuppträdanden, tivoli med mera i centrum.

    Comment by Enn Kokk — 2013-08-08 15:00 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^