Hittade en ny loppis!

14 juli 2013 11:41 | Allmänt, Bilder, Formgivning och arkitektur | 3 kommentarer

Hurra! Igår när jag var på Vaksala torg blev det bara ett fat till frukostkoppen Morning från Gustavsberg, men när jag cyklade in mot stan på S:t Persgatan upptäckte jag en loppisskylt på gården till gamla cykelfabriken Fram. Adressen är S:t Persgatan 22, och loppisen är i Galleri Frams lokaler i källaren. Det är alltså samma gård som Den lilla teatern ligger. Hoppas ni hittar dit, för den är väl värd ett besök! Det är ett äldre par som har loppis där över sommaren, och säljer sina prylar och åt litet släkt och vänner. Det finns massor, och de fyller på med nytt! Bilderna jag visar visar bara en del av lokalerna. De hade loppis där förra sommaren också, och jag minns att jag var där även då. De sa att de har öppet ungefär alla dagar utom söndagar hela sommaren. Supertrevliga var de, och billigt var det. Kolla bara vad jag köpte! Allt på bilden för 190 kronor, utom Morningfatet som jag köpte på Vaksala torg. Det kommer separata inlägg om de olika sakerna de kommande dagarna. Pop-tekannan för 100 kronor var väl största fyndet, men mest nöjd är jag nog med den stora och soligt gula brickan i mycket bra skick. Perfekt färg! Gissa om jag ska använda den på balkongen där jag har gula pallar?

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

3 kommentarer

  1. Ecmonoies are in dire straits, but I can count on this!

    Comment by Tangela — 2016-05-13 9:32 #

  2. . That means very few will make it into heaven and most will go to hell.Satan must be very busy…and very tired. But he is winning the war for the soul of humans! So even though he is tired he is very happy!!!

    Comment by car insurance — 2016-05-20 16:05 #

  3. Hola Anna, me pregunto cómo, o a través de quien lo has publicado o en general como lo has hecho para que aparezca en Amazon. Yo estoy escribieno una novela y no se por donde empezar. Gracias

    Comment by tucson auto — 2017-03-17 12:13 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^