Viggos nya cykel

24 juni 2013 20:01 | Allmänt, Bilder | Inga kommentarer

Nöjd kille! Men nu ska ni få höra. När jag kommer in i cykelaffären med barnen och säger att jag vill köpa en cykel åt Viggo säger försäljaren att de tyvärr inte har någon killmodell i Viggos storlek hemma. Jag tittar på den här och frågar om det är Viggos tumstorlek, men tjejmodell. Jo, så är det. Så frågar jag Viggo vad han tycker om den. Den är ljusblå och fin, säger han. Så då köpte jag den så klart. Har aldrig fattat varför det ska vara olika. Viggo är jättenöjd.

Untitled

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^