Evighetssjuka

15 april 2007 16:28 | Allmänt | 4 kommentarer

Jag vet att det finns krig och svält i världen och att vi har ett bra liv, men nog är det litet orättvist att vi fortsätter att vara sjuka vecka efter vecka. I morse var det Viggos tur igen. Nu har han samma feber som Klara och jag har haft den här veckan. På eftermiddagen hade han 39.7 grader, och kräktes massor i soffan. Viggo och Klara brukar ju kräkas som en reaktion på hög feber. Så nu kan vi vänta oss en till vecka som barnen inte kan gå på dagis. Det blir fjärde veckan i streck som de är hemma från dagis, och innan det hade Klara vattkoppor och var hemma en och en halv vecka, och så på dagis några dagar bara.

Det känns verkligen som en helt värdelös och superdålig dag och jag är gråtfärdig. Det är strålande sol ute, men det närmaste jag har varit utomhus var när jag öppnade altandörren och slängde ut den nerkräkta mattan som måste kemtvättas. Jag har bara städat och tvättat nerkräkta soffkuddar och annat trist. Och jag har ångest över att jag kommer vansinnigt efter med allt på jobbet.

4 kommentarer

 1. Vi tycker synd om er allihop. Det verkar blivit rundgång med feber och kräkningar. Har ni haft någon kontakt med sjukvård/barnavård om vad det kan bero på?

  Comment by Kristina Strömberg — 2007-04-15 21:51 #

 2. […] För hm-te veckan i rad så är något av barnen sjukt. Jag hoppas det är slut nu. Kerstin stönade över all barn-tv hon har sett de senaste veckorna. […]

  Pingback by B(l)o G Strömberg » VAB-stim — 2007-04-15 22:48 #

 3. Eländigt, i sanning. Kan bara hålla tummarna för att det vänder snart.

  Comment by Jenny — 2007-04-16 9:13 #

 4. Jag tycker att det där verkar vara det jobbigaste med att ha barn. Därför planerar jag att skaffa max ett. Då är det färre sjukdomar kan gå runt mellan… ;) (Mina kompisar Albin och Hugo är för övrigt också sjuka om vartannat hela tiden. Tror de har varit sjuka konstant i den familjen sen någon gång innan jul.)

  Comment by Kamilla — 2007-04-18 23:23 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^