Stina Wirsén-utställningen på Bror Hjorths hus

28 maj 2013 20:07 | Allmänt, Bilder | 1 kommentar

I söndags cyklade barnen och jag till Bror Hjorths hus för att se utställningen med Stina Wirséns illustrationer. Det här är sista veckan som den visas, så skynda er dit! Den största delen av utställningen var barnboksillustrationerna. Alla böckerna av henne och Carin Wirsén fanns där att läsa, och de hade byggt upp en lekhörna med Bageri Sockerbullen. Vi har de flesta av böckerna, men inte just de om Sockerbullen, så dem köpte vi och har börjat läsa. Extra roligt för mig som är bagare! Förresten levererar mitt jobb, Triller mat och bröd, fikabrödet som säljs i kaféet på Bror Hjorths hus, så sedan fikade vi sådant som jag och mina kollegor bakat. I ett rum i den delen där den permanenta samlingen finns, visar de även andra illustrationer av Stina Wirsén. Väldigt intressant att se, och även Viggo Och Klara tyckte det var kul att se, fast det inte var barnillustrationer. Även ute i trädgården fanns hennes illustrationer på ett plank, och barnen hade mycket kul där!

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

1 kommentar »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

  1. Men Gud! Vi älskar hennes böcker! Vi måste ta oss dit!

    Comment by Ulrika — 2013-06-03 20:54 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^