Tre Fugor i en smäll

21 maj 2013 20:04 | Allmänt, Bilder, Formgivning och arkitektur | 1 kommentar

Tre Fugaskålar hittade jag på Vaksala torg för några veckor sedan. Den rökfärgade är i en storlek jag inte hade sedan tidigare, och den har dessutom etiketten kvar. De två röda tror jag kanske tillverkades som askfat, men det tänker jag definitivt inte låta någon använda dem som. Jag tänker att de kan vara fina som små skålar att ha soja eller dipsås i på tallriken till asiatisk mat.

Untitled

Untitled

1 kommentar »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

  1. Väntar troget att loppa min första fynd-Fuga. Det har inte gått så bra hittills,,,
    (Ja,ibland hittar alla andra men inte en själv.)
    Småskålar är alltid användbara :)
    Du har gjort ett trippelfynd!

    Comment by RETROknoppen — 2013-05-24 16:07 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^