80-årskalas bland gullvivor och narcisser

19 maj 2013 14:19 | Allmänt, Bilder | 1 kommentar

Igår var vi på 80-årskalas i Storvreta i strålande solsken. Det var min systers pappa Bengt som firades. Vi tog bussen ut, och det blev en ljuvlig eftermiddag. Flera av gästerna, gamla vänner till familjen och släktingar, berättade att de brukade läsa min blogg, men att jag ju inte bloggade så mycket längre. Så har det blivit. Jag har oftast inte tid och ork, och använder mest Instagram istället för bloggen. Men jag inser ju att det är många som inte använder Instagram, som därför inte ser när jag lägger upp bilder. Kanske att jag orkar rycka tag i bloggen igen.

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

1 kommentar »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

  1. Så bra att du har börjat blogga igen! Jättefina bilder!

    Comment by Enn Kokk — 2013-05-21 9:03 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^