Kakglädje och ättika

3 mars 2013 14:30 | Allmänt, Ätbart, Bilder, Formgivning och arkitektur, Läser | 3 kommentarer

De här roliga häftena fick jag av Prylodesign på retrobloggträffen på Antikmässan för ett tag sedan! Jag vet inte om det finns så mycket kakglädje i att baka med Milda egentligen. Jag föredrar att baka med smör om man inte bakar till någon som måste ha laktosfritt eller veganskt. Men många fina och inspirerande bilder är det. Tyvärr står inget tryckår, men jag tippar på sent 60-tal eller tidigt 70-tal. Rätt med ättika är det också roliga bilder i. Den har tryckår 1956. Men roligast är ändå lapparna som låg inuti. En med ett handskrivet recept på havrekex och en inbjudan till Emma Bergkvist till De äldres fest på Ransgården från Tibro Missionsförsamling. Det står att det bjöds ett omväxlande program under medverkan av pastor H. Lönnheden, syster Gerd och gitarrgruppen.

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

3 kommentarer

  1. Vad fina bilder du tagit ur häftena. Jag är glad att det var du som fick dom :)

    Comment by maria/prylodesign — 2013-03-03 22:53 #

  2. Det kom till rätt person. Kul inlägg med lappen också…

    Comment by Gila — 2013-03-03 23:31 #

  3. Den där med kakrecepten hade mina föräldrar. Jag älskade att titta i den som barn, särskilt på bilden av flickan i prinsessklänningen och bilden på den gredelinglaserade kakan med de där mintkulorna på. Det såg så läckert ut, tyckte jag. Vad tusan heter mintkulorna, förresten? De var vanliga i godisblandingar i min barndom.

    Comment by Jenny — 2013-03-08 13:48 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^