En liten fågelsvärm till påskriset

19 februari 2013 19:19 | Allmänt, Bilder, Formgivning och arkitektur | 2 kommentarer

Ja, inte bara till påskriset förresten. Till julgranen också. För min allt mer växande svärm av små träfåglar från 50-60-talet brukar ju få flytta in i både julgranen och påskriset. Men det är påsken som närmar sig, och jag kunde naturligtvis inte låta bli dem när jag hittade dem på Antikmässan. Den ena sorten har en skåra på undersidan av fåglarna, så man kan klämma fast fåglarna på kvistarna.

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

2 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

  1. Åh vilka söta små fåglar! Hur har jag kunnat missa dessa? Nu vet jag vad jag ska hålla utkik efter till årets påskris!

    Comment by Linda — 2013-02-21 19:11 #

  2. Så fina och väcker barnsomsminnen så nostalgiska så.
    Min mamma hade sådana där färglada pippifåglar med mönster på i påskriset.
    Ljuva barndom!

    Comment by Jessica — 2013-04-24 8:17 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^