Dagens kopp: Prick i grått från Gustavsberg

18 februari 2013 20:14 | Allmänt, Bilder, Dagens kopp, Formgivning och arkitektur | 2 kommentarer

Allra roligast med Antikmässan i fredags var naturligtvis retrobloggträffen! Så roligt att träffa alla supertrevliga och kunniga likasinnade. Efter mässan hade vi en bytesträff som Porslinan ordnat i Årstaberg, och där köpte jag de här kaffekopparna av Porslinsbloggen. De saknar fat och har ingen märkning, men jag tror att modellen är Gustavsbergs SE. Jag har en med samma dekor i mörkrött sedan tidigare.

Uppdatering: Snabbt fick jag hjälp med identifieringen av Porslinsbloggen. Kopparna heter Prick och modellen SGF.

Untitled

Untitled

Så här såg det ut på bytesträffen. Detta är bara en del av allt som fanns där.

Untitled

2 kommentarer

  1. Nu har jag kollat, kom inte ihåg på rak arm, men modellen heter SGF och dekoren Prick. Jag lägger in en bild i nätverket så kan du komplettera inlägget!

    Comment by Benny — 2013-02-18 21:36 #

  2. Det var jättekul att träffa dig igen och så fort våren kommer igång så åker jag gärna till Uppsala och tar en loppisrunda med dig! :) (Och du får höra av dig om du är sugen på att åka hit, jag är nog alltid sugen på lite loppisar!)

    Comment by Linda — 2013-02-21 19:12 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^