Däckad och odriftig

12 april 2007 10:07 | Allmänt | 3 kommentarer

Nu är jag verkligen dålig. Feberfrossa och massor av snor. Det gör ont i hela kroppen och känns allmänt jobbigt. Så Bo åkte till jobbet, och jag stannade hemma med barnen idag också. Klara är snorig och litet hostig, men har ingen feber längre. Jag måste uppbåda mina sista krafter till att orka ta hand om barnen. Och det blir definitivt inget Våra Gårdar-distriktets årsmöte för mig ikväll. Då avgår jag som distriktsordförande. Det är bra.

3 kommentarer

  1. Krya på dig ordentligt! Och hurra för avvecklade idella uppdrag, iallafall när man har ett så i övrigt hektiskt liv som du.

    Comment by Lydia — 2007-04-12 17:37 #

  2. Stackare dig. Du har verkligen haft otur! Jag hoppas du snart känner dig bättre! Kram!

    Comment by Birgitta Dahl — 2007-04-12 20:56 #

  3. Stackars du. Hoppas det inte blir långvarigt. Krya på dig! Riktigt beslut av dig att minska dina ideella engagemang nu så att du inte kör helt slut på dig. Du kan ju återkomma när barnen blir större och livet inte är fullt så hektiskt som nu. Tiden med små barn går så fort – det märker man när man ser i backspegeln – så det är gäller att ta vara på den. Det andra kan vänta.

    Comment by Kristina Strömberg — 2007-04-12 22:12 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^