Hängig men driftig

11 april 2007 20:51 | Allmänt, Formgivning och arkitektur, Trädgård | Kommentering avstängd

Klara börjar bli bättre, men nu är jag hängig och toksnorig.

Natten till igår sov Klara oroligt och vaknade en massa, så jag fick nästan inte sova alls. Jag var otroligt trött på jobbet igår, men i natt fick jag sova någorlunda. Klara hade hög feber igår och sov mycket. Fortfarande i morse hade hon feber, men i eftermiddags var hon feberfri. Hon snorar dock en del.

Det är jag som har vabbat idag, och vi har tillbringat en hel del tid i källaren. Barnen har byggt koja, och jag har haft värsta utrensningen. Vi har bastun full av kartonger, och nu har jag gått igenom en hel del och packat massor i sopsäckar som ska till tippen, en del har lagts på rätt plats i huset, och en kasse med grejer som ska till loppisen på Drabantens julmarknad. Det är mycket kvar att göra, men jag tycker ändå att jag kom en bra bit på väg, så det är hoppingivande. Jag var rätt sträng med att slänga saker.

När Klara hade sovit middag gick vi ut i trädgården så barnen fick leka. Jag rensade i rabatterna och krattade, och Viggo klättrade gång på gång upp i plommonträdet och hoppade ner. Jag gick också och funderade på planlösningen framför huset, hur vi ska ha cykelställ, stenläggning, planteringar och staket. Jag har en ny idé på lösning. Jag ska bara förankra den hos Bo. Och så tror jag att jag har kommit fram till att altanen ska målas i samma grågröna färg som fönsterramarna, och att även ytterdörrarna och staketet ska ha den färgen.

Nu är barnen nattklädda och softar i soffan och fåtöljen med att kolla på bygg- och inredningsprogram på tv. Viggo har alltid tyckt att det är kul, och jag är alldeles för snorig för att kunna läsa saga.

No Comments yet

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^