Dagens kopp: Mon Amie som 50 cl frukostkopp

17 januari 2013 19:19 | Allmänt, Bilder, Dagens kopp, Formgivning och arkitektur | Kommentering avstängd

Det är inte all nyproduktion av gammalt porslin som jag tycker blir så lyckad. Men den här frukostkoppen i Rörstrands nyproduktion av Marianne Westmans Mon Amie med ny form tycker jag blev toppen. För mig är Mon Amie främst en frukostservis, eftersom min mormor Anna-Brita hade den som frukostservis, och den är så mjuk och snäll och behaglig med sina blommor i flytande blått. Just vad man behöver en trött morgon. Och en stor kopp te. Perfekt!

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

Untitled

No Comments yet

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^