En bra läxa

12 januari 2013 14:42 | Allmänt, Bilder | Inga kommentarer

Viggo fick i läxa att göra frukost hemma till familjen och sedan berätta om det på engelska i skolan. Utmärkt läxa! Det är inte alla föräldrar som tänker på att lära barn att ta ansvar och att klara allt själv som faktiskt alla vuxna behöver kunna. Att laga mat, tvätta, städa, laga trasiga kläder. Det är skrämmande många vuxna som är som jättebäbisar som inte kan ta hand om sig själva. Förra året, i trean, hade Viggo en liknande läxa, där han skulle baka något hemma, skriva ned receptet och ha med kakan till skolan och bjuda på. Man fick lära sig att baka, samtidigt som det var skrivläxa och matteläxa. Recepten använde de i skolan för att arbeta med måttenheter och omvandling, och så gjorde de en stor receptsamling med hela klassens recept. Och fikade förstås!

Untitled

Untitled

Untitled

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^