Kompis från förr

2 april 2007 10:26 | Allmänt, Lyssnar på | Kommentering avstängd

Just nu dyker han upp överallt i media, min gamla klasskompis Pelle Carlberg. Han började i min klass i sexan, och så gick vi i samma klass resten av grundskolan. Pelle var definitivt trevligaste killen i klassen. Vi delade musikintresset, och i princip alla andra killar spelade handboll, värsta bollsporten. Och jag är inte det minsta överraskad av att Pelle har lyckats med musiken. Alldeles efter gymnasiet spelade han i bandet Amanda om natten som jag såg spelningar med ibland på nationerna, men med sitt band Edson, och nu som soloartist, har han rönt större framgångar och turnerat världen över.

I veckan spelade han i TV4:s Nyhetsmorgon. Ni kan kolla in låtarna I love you, you imbecille och Middleclass kid. Andra ställen där han har dykt upp är bland annat i listan i Fredrik Virtanens krönika i Aftonbladet, DN, och UNT.

No Comments yet

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^