Det bidde ingenting

30 mars 2007 23:35 | Allmänt | Inga kommentarer

Imorgon skulle jag ha haft me&i-träff, men det var så få som kunde komma, så jag var tvungen att ringa säljaren och ställa in. Det känns litet snopet, som i sagan om skräddaren som skulle sy en rock, och så till slut blev det ingenting. Men jag och de andra som ville beställa får i alla fall göra det per mejl, så kläder blir det ändå.

Och eftersom Viggo har fortsatt att vara sjuk var det ju lika bra. Igår var jag på föräldramöte på dagis efter jobbet, och sedan på kongressbestyrelse, och när jag kom hem hade Viggo 40 graders feber. Jag som trodde att han höll på att bli frisk. Han hade ju nästan ingen feber alls i onsdags. Han hade 40 grader i morse också, men sedan har febern gått ner. I eftermiddags hade han ingen feber, och vi var ute i trädgården och lekte en stund, gick iväg och kollade in en grävskopa som höll på att gräva en bit bort i kvarteret, och så planerade jag påskliljor i krukorna vid trappen. Men pigg var han inte. På kvällen blev han snorig. Så vi håller oss borta från folk i helgen, och det blir inget av med Elias välkomstceremoni på söndag tyvärr. Man ska inte smitta bebisar med sånt här.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^