Bullfest

4 oktober 2012 18:51 | Allmänt, Ätbart, Bilder | 1 kommentar

Kanelbullar har jag alltid i frysen, men det är klart att man vill frossa i färska kanelbullar på Kanelbullens dag. Mina kanelbullar har jag dessutom alltid vaniljsocker i. Oftast gör jag halva degen som kanelbullar, och halva som kardemumma- och mandelbullar. Eftersom mina barn inte gillar stött kardemumma har jag mald kardemumma i själva degen, men mortlad kardemumma i mandelremoncen. De äter kanelbullarna, och jag kardemumma- och mandelbullarna. Den här gången när jag skulle baka ut bullarna upptäckte jag att det var slut på bakplåtspapper, så jag fick ta pappersformar istället. Jag gillar egentligen inte att baka bullar i pappersformar, och brukar aldrig göra det. Det känns slösigt. Fast de här formarna från Lagerhaus är ju rätt snygga i sig.

Untitled

Untitled

Untitled

1 kommentar »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

  1. they look good,love the plate

    Comment by kaylovesvintage — 2012-10-04 20:14 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^