Förberedelser

25 mars 2007 0:06 | Allmänt | Inga kommentarer

De ringde från dagis i torsdags och sa att Klara hade feber, så Bo åkte hem och hämtade henne. I ett dygn hade hon hög feber, men sedan var det bra. Eftersom Bos föräldrar är i Uppsala hela veckan kunde de ställa upp och ta hand om henne igår. Skönt, för det blev ju en del vabbande när hon hade vattkoppor. Egentligen hade jag tänkt jobba hemifrån igår, men det gick ju inte då.

I torsdags kväll var jag på Katedralskolan med Fia, Elin och Camilla från kongresskafégruppen. Vi skulle kolla in kafélokalen ordentligt, men det visade sig att kvällsvaktmästaren inte hade nycklar till den inre delen av elevcafeterian, så där kom vi inte in. Sedan gick vi och satte oss på ett kafé för att prata koncept, och vi kom på en helt fantastisk idé. Jag vill inte avslöja den än, men det kommer att bli ett grymt bra kongresskafé!

Igår innan jag åkte hem från Stockholm köpte jag de sista födelsedagspresenterna till Klara, och idag har jag bakat en massa inför kalaset. Presenterna är inslagna och smörgåstårtan till födelsedagsfrukosten förberedd, och imorgon blir vi 14 personer på kalaset.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^