Tingeling från Alga

5 augusti 2012 11:09 | Allmänt, Bilder, Formgivning och arkitektur, Spel och pussel | 1 kommentar

Vad glad jag blev när jag hittade det här spelet på bakluckeloppisen i Norrskedika för ett par veckor sedan! Jag hade nämligen ett likadant när jag var liten, och spillrorna av det finns fortfarande kvar. Det var nog ganska intakt efter min uppväxt, men Klara har lekt brutalt med det så de flesta korten har kommit bort, och hon har klippt i spelbrickorna. I det här spelet som jag hittade saknas bara ett kort, Knatte. Har jag tur så hittar jag det i någon leksakslåda i Klaras rum så småningom. Spelet har nummer 1288, och är säkert från första halvan av 70-talet, eftersom jag rimligen måste ha fått det nyköpt då.

Tingeling

Tingeling

Tingeling

1 kommentar »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

 1. Hej!

  Såg din fantastiskt roliga sida i samband med att jag letade information om Alga spel som vi skulle lägga upp på vår hemsida.
  Vi säljer begagnade leksaker och spel på nätet, vi är baserade i Uppsala.
  Vi kommer över många äldre spel från Alga och andra tillverkare och ibland kan vi behöva lite hjälp med information, är det Ok om vi frågar?

  Mvh
  Håkan & Sissy Hedberg-Hidalgo

  Comment by LEKRETUREN — 2012-09-23 11:27 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^