Typ Byggare Bob

21 mars 2007 23:06 | Allmänt, Huset | Inga kommentarer

Det känns som att vi aldrig kommer någon vart med husrenoveringen, varken med sådant som vi ska göra själva, eller med att anlita hantverkare. Men förra veckan tog jag mig i kragen och ringde en byggfirma, och idag var de här med en snickare och en elektriker som tittade på huset och ska lämna offert. Och de kan göra jobbet i vår! För att få barnen att skynda sig att följa med hem från dagis lockade jag med att ”typ Byggare Bob” skulle komma. Det hjälpte. Och det var inte första gången som de här hantverkarna hade blivit kallade Byggare Bob av barn, men de sa att de inte hade några talande maskiner.

Vi planerar också att vara lediga hela påskveckan, och då kanske vi kan måla litet fönster utvändigt. Men om renoveringen ska komma igång senare i vår, är det säkert en del som måste örberedas inför det också.

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget.

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^