6 omtyckta spel från Klee

6 juni 2012 11:03 | Allmänt, Bilder, Formgivning och arkitektur, Spel och pussel | 2 kommentarer

Det här spelet hade jag inte sett förut när jag hittade det på Myrorna, men det innehåller förstås några av de mest välkända spelen. Kartongen innehåller tre vändbara spelplaner och olika pjäser som kan användas i olika kombinationer och antal till de olika spelen. Spelen är Fia, Hästkapplöpning, Lustiga apspelet, Halma, Dam och Kvarnspelet. Något tillverkningsår finns inte på eller i kartongen, men jag skulle gissa sent 60-tal eller tidigt 70-tal.

6 omtyckta spel

6 omtyckta spel

6 omtyckta spel

6 omtyckta spel

6 omtyckta spel

6 omtyckta spel

6 omtyckta spel

6 omtyckta spel

6 omtyckta spel

2 kommentarer

 1. Hej
  Jag har ett sådant spel kvar sedan jag var liten.
  Du gissar rätt, det är sent 60-tal.
  Jag har tappat bort reglerna till ”Lustiga apspelet” skulle jag kunna få besvära dig om att scanna en kopia?

  Tack på förhand ;)
  Mvh

  Comment by Christian — 2013-09-18 17:57 #

 2. Kan jag besvära dig att skicka reglerna till hästkapplöpnings spelet och lustiga apor spel

  Comment by Sofie — 2016-02-15 13:33 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^