Foton från förr: Matti och jag 1973

3 maj 2012 20:21 | Allmänt, Bilder, Foton från förr | Inga kommentarer

Här kommer två till foton på min lillebror och mig, men här är vi båda litet mindre. Båda bilderna är nämligen från Mattis födelseår, och jag är tre år och ska fylla fyra. På den första bilden tror jag att vi är på gästsängen i arbetsrummet hemma i lägenheten i Uppsala. Matti har en kolt i batiktyg som mamma har sytt. På det andra fotot är vi på sängen i Öregrund. Röda Viola Gråsten-filtar som överkast och en sån där plastkruka som imiterar flätad rotting i fönstret.

Jag och Matti 1973

Jag och Matti 1973

No Comments yet »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^