Toalettdykare

7 februari 2007 7:06 | Allmänt | 1 kommentar

I söndags när viggo badade kastade Klara i en massa grejer i vattnet i ett obevakat ögonblick. Pottan, en pall, fårskinnet till vagnen, en nalle, en leksaksmobiltelefon, min ryggsäck som jag har när jag går och simmar, några mössor och vantar och litet småplock. Vi blev väldigt arga, så man kunde ju tänka att hon skulle förstå att man inte får göra så. Men nyss kastade hon en del riddarlego och leksaksmobilen i toan. Grrr.

Nu ska vi snart ge oss ut i kylan, 17,2 minus, och bege oss till dagis. Glöm inte mössan idag. Ni kanske tror att det är tufft att inte ha mössa, men det är det inte. Bara dumt.

1 kommentar

  1. Själv tar jag på min fina hatt i ylle. Den är varm och god och tjusig värre.

    Comment by Jenny — 2007-02-07 9:56 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^