Foton från förr: Mitt rum när jag var liten

25 april 2012 21:21 | Allmänt, Bilder, Foton från förr | 5 kommentarer

Här ser ni barnkammaren när jag var liten. På det första fotot är det innan min lillebror och jag hade en våningssäng. Vi hade en rödbetsad våningssäng, och jag sov naturligtvis överst. Gardinerna är samma fantastiska på båda bilderna, men på det senare fotot är det omtapetserat i polkagrisrandigt. Den blå byrån med vita lådor, som mamma målat, ser man också på första bilden. Så många leksaker som jag minns! Jordgubbsspegeln, telefonen, trampbilen, Fisher Price-cirkuståget. Det fina dockskåpet var egentligen min storasysters, så det har inte jag kvar, även om jag har två fina 50-talsskåp som jag har köpt och inrett som vuxen. Men ni ser ju vilka fantastiska dockskåpsmöbler! Här kan ni se alla inlägg med foton från förr.

Mitt rum

Mitt rum

5 kommentarer

 1. Gardinerna vara makalöst fina, så också småmöblerna. Moraklocka till Svanen och Ägget var en oväntad kombination. :-)

  Comment by Daniel — 2012-04-25 22:08 #

 2. Klickade mig bakåt och såg dockan du satt med i knät i badrummet. Känner mig ganska säker på att K och P leker med en likadan i dag. http://herralarik.blogspot.co.uk/2008/05/38-special.html

  Comment by Martin — 2012-04-26 8:44 #

 3. @Daniel: Men det är väl skönt att blandade efter min egen smak som jag hade då! De där almogemöblerna har jag inte möblerat mina nuvarande dockskåp med. Viggo och Klara fick dem till sina moderna dockskåp…
  @Martin: Härligt! Viggo och Klara har lekt med många av mina gamla dockor också. Jag minns särskilt en gång när jag ammade Klara, och Viggo, som då var 3 år, tog sin docka, drog upp sin tröja och lade dockan mot sig, för han skulle också amma. Fint!

  Comment by Kerstin — 2012-04-26 14:46 #

 4. Klara är ju verkligen en kopia av dig när du var liten. Roligt att se.

  Jag älskar gardinerna!

  Comment by Joanna — 2012-04-26 18:33 #

 5. Underbart! Gillar dom här gamla bilderna, kläder, möbler, textilier ja allt :)

  Comment by Maria/Prylodesign — 2012-04-27 19:56 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^