Arg

2 februari 2007 17:38 | Allmänt | 1 kommentar

Nu är jag arg. Jag hade varit schysta mamman och gjort popcorn när vi kom hem från dagis. Viggo blev sur när jag kom och hämtade honom en halvtimme tidigare än vanligt, för han hade inte lekt klart. Han satt och spelade ett dinosauriespel med Jakob. Så för att blidka honom och få med honom hem lovade jag att vi skulle göra popcorn och spela spel på bolibompasajten. Men Viggo och Klara busade i soffan och välte ner skålen – min största margareteskål – i golvet så att den sprack.

1 kommentar

  1. Jag förstår att du blev arg. Det blev jag också när Viggos pappa gjorde något liknande med min största Margereteskål för många år sedan. Först många år senare kunde jag ersätta den med en i snarlik färg när de började tillverka/sälja dem igen i samband med utställningen på Nationalmuseum. Tyvärr får man ju nästan aldrig tag på exakt samma färg.
    Hoppas Klara har blivit bättre och är fri magsjukan nu och att Viggo blivit glad igen.

    Comment by Kristina Strömberg — 2007-02-02 18:03 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^