Hemmadag

2 februari 2007 9:56 | Allmänt | Kommentering avstängd

Klara har fortfarande diarré, så hon kan inte gå på dagis. Igår var Bo hemma med henne, och idag är det jag igen. Viggo får dock gå på dagis, för han har inte blivit dålig. Nu är ju Klara inte direkt dålig. Hon är precis som vanligt utom diarrén, som dessutom inte är särskilt frekvent, så hon ville ju också klä på sig och gå till dagis i morse. Men hon har det rätt bra här hemma. Hon har hunnit busa med vatten när jag läste DN och åt frukost, äta glass (säg inget till Viggo), spela spel på datorn med mig och nu radar hon upp alla sina bilar. Vi har det bra, helt enkelt.

No Comments yet

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^