Fynd från min barndom

29 januari 2007 23:15 | Allmänt, Bilder | 2 kommentarer

Jag grävde litet i en kartong med barnkläder från min barndom för att se om det var något av intresse som Klara nu var lagom stor för. Och jag hittade så fina kläder! Klara var förstås helt såld på lackskorna. Hon klapprade omkring i dem fram och tillbaka innan hon skulle gå och lägga sig. Klänningarna var litet skrynkliga. De har ju legat nerpackade i åratal, och håller just nu på att tvättas. Och så hittade jag två koftor. Bra. Jag har varit på jakt efter just en röd eller mörkblå enkel kofta åt Klara ett tag nu, men varken hittat någon på Tradera eller i butikerna. Allt jag hittat har varit mönstrat eller pastelligt. De här verkar vara någon blandning, troligen ylle och någon syntet. Det var ju vanligt på 70-talet. De är väl litet noppriga, men helt ok. Jag gillar särskilt de fina metallknapparna på den röda koftan. Bilderna blev väl inte så bra. Svårt att ta när det inte faller in dagsljus. Det blir så skarpa blixtreflexer, men ni kan se hur fina kläderna är ändå.

lackskor

klanningar1

klanningar2

koftor

2 kommentarer

  1. Vilka minnen det här väcker!

    Comment by Enn Kokk — 2007-01-30 16:39 #

  2. Instämmer! De där plaggen fick du av mig eller din mormor Anna-Brita. Några av plaggen har jag sytt eller stickat. Så roligt att Klara kan ha dem!

    Comment by Birgitta Dahl — 2007-01-30 21:48 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^