Dagens semla

27 mars 2012 20:58 | Allmänt, Ätbart, Bilder | 4 kommentarer

Jo, visst äter vi semlor varje tisdag fram till påsk. Fast förra tisdagen glömde jag faktiskt.

Dagens semla

4 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

  1. Jag undrade just hur länge semmelsäsongen höll i sig ;)

    Koppen är fantastisk! Jag vet inte om jag någonsin sett den i grönt förut.

    Comment by Jenny på La Mômes Old Fashioned — 2012-03-27 21:28 #

  2. Håller med föregående ‘kommentator’ – Grobla’ i grönt gör mig extra gla’! Även om min barndoms kusinsaftkalas oftast bjöd på vuxenkaffet i de bruna dito. Nostalgimoment dax…
    :)
    /helena

    Comment by enannanhelena — 2012-03-28 17:19 #

  3. Hej Kerstin!
    Det är så roligt att titta in i din blogg! Jag gör det då och då men brukar sällan skriva någon kommentar. Gör det nu…Såg dina Evas kalendrar och blev så glad. Hade själv sådana fast kanske mer i början på 70-talet. Tror dom ligger på vinden.

    inspireras också av dina fina saker och recept!
    Anita

    Comment by Anita Johansson — 2012-03-29 6:38 #

  4. @Jenny Semlor äter man varje tisdag från fettisdagendagen till påsk, alltså under fastan. Eller så äter man dem när man vill… Men om man börjar äta semlor direkt efter jul är det rätt troligt att man är trött på dem redan vid fettisdagen.
    @Jenny @enannanhelena Den gröna Grobladkoppen är ju den finaste, både till färgen och att den har ett mönstrat fat. Här kan man jämföra de olika kopparna och varianterna i modell: http://kerstin.kokk.se/index.php?s=groblad
    @Anita Så roligt! Tack!

    Comment by Kerstin — 2012-03-31 10:17 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^