Loppade barnkläder

24 mars 2012 8:16 | Allmänt, Bilder | 2 kommentarer

Visst, det är betydligt roligare att gå loppisrundor och leta porslin än att trängas på barnklädsloppis, men det är verkligen värt besväret. Förra helgen cyklade jag till Tiundaskolan när det var barnklädsloppis där, och kom hem med massor av kläder och skor till Viggo och Klara för sammanlagt 370 spänn. Det var bland annat kläder och stövlar från Polarn & Pyret, Bondelid, Filippa K, Puma, Adidas, Mexx, Cheap Monday och Vincent. Gissar att bara den där parkasen från H&M till nypris kostade lika mycket som jag betalade för alltsammans nu. Nu på söndag är det barnklädsloppis på Viggos och Klaras skola, Domarringen. Jag får se om jag hinner dit en sväng också. Det är ju Klaras födelsedag, och vi har hennes kompiskalas då.

Tiundaloppis

Tiundaloppis

Tiundaloppis

2 kommentarer »

RSS-flöde för kommentarer till det här inlägget. TrackBack URI

  1. Det är så himla grymt att handla barnkläder på loppis. Jag brukar först gå porslinsvarvet, och sedan barnklädes/pryl-varvet. Tycker det är svårt att ha öga för båda samtidigt ;)

    Comment by Jenny på La Mômes Old Fashioned — 2012-03-25 20:31 #

  2. Så är det verkligen! Man måste fokusera på en kategori i taget! I det här fallet var det ju bara barnkläder, barnprylar och leksaker.

    Comment by Kerstin — 2012-03-31 10:18 #

Lämna en kommentar

XHTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^