Knasiga grejer dyker upp

26 januari 2007 21:04 | Allmänt | 1 kommentar

I morse när jag kommit på tåget och tog av jackan trillade något ner på golvet. Killen mittemot tog upp det åt mig. Det visade sig vara en stödgrej till en briojärnvägsbro. Jag misstänker starkt Klara för att ha lagt den i min jacka på nåt sätt, i en ficka eller kanske i huvan. Så där är det jämt när man lever med småbarn. Plötsligt är något spårlöst borta, sedan dyker det upp på de konstigaste ställen. Om Bo inte hittar något som han själv har förlagt brukar jag ofta hitta det fort. Jag kan logiskt tänka ut var han borde ha lagt det. Men har barnen förlagt något kan det ju finnas precis var som helst. I en stövel hittade jag häromveckan en nyckel som hörde till en garderobsdörr i gamla lägenheten.

1 kommentar

  1. Articles like this really grease the shafts of knoegwdle.

    Comment by Millie — 2014-08-23 22:17 #

Beklagar, kommentarsfunktionen är inaktiverad för närvarande.

WordPress med Pool theme designad av Borja Fernandez, Kerstin Kokk.
Inlägg och kommentarer feeds. Valid XHTML och CSS. ^Topp^